عدد الرسائل : 1218 العمر : 33 البلد : بنت الشعب الهويات : راحة البال العمل : طالبة مزاجك : رقم العضوية : 38 احترامة للقوانين : تاريخ التسجيل : 10/01/2008
موضوع: المسقعة باللحم المفروم السبت أبريل 05, 2008 1:06 pm
وقت التقديم: مناسبة التقديم: مدة التحضير: التصنيف: الأطباق الرئيسية التنفيذ: سهل
التعريف بالوصفة
المكونات والمقادير
بالطريقة مذكورة
طريقة التحضير
تقطعين وتقلين الخضار (الباذنجان - البطاطس - الكوسا - الجزر)اللي تحبين انا كلها حاطتها وترصينها بالصينيه الباذنجان وبعده الكوسه والجزر والبطاطس وبعدين تسوين لحمه مفرومه بصل وثوم تحمسينهم وتحطين اللحمه وتخليها تستوي وتحطي شوية صلصه وشويه مويه وطبعا بهار وملح وتصبينها فوق البطاطس وتقطعين الفلفل الرومي شرائح وترصينه فوق اللحمه وطماطم شرائح وترصينها تذوبي 1 مكعب ماجي في نص كوب ماء وتصبينه على الصينيه وتغطيها بالقصدير وتدخلينها الفرن تقريبا تاخذ نص ساعه (على حسب حراره الفرن) وخلالالالالالالالالالالالاص
وداعا للحب موعد صاعد
عدد الرسائل : 226 العمر : 34 البلد : طنطاوي علطووول الهويات : وداعا للحب العمل : بشتغل نفسي وعاوز حد يشتغلني مزاجك : رقم العضوية : 6 احترامة للقوانين : تاريخ التسجيل : 29/11/2007
عدد الرسائل : 1218 العمر : 33 البلد : بنت الشعب الهويات : راحة البال العمل : طالبة مزاجك : رقم العضوية : 38 احترامة للقوانين : تاريخ التسجيل : 10/01/2008
موضوع: رد: المسقعة باللحم المفروم الخميس أبريل 24, 2008 8:14 am
اتشرفنا بيك يا وادع لدخولك للقسم الاسرى والصحى
مصراااااوي مشرف الموعد
عدد الرسائل : 356 العمر : 33 البلد : مصر الهويات : ركووووووب الخيل العمل : طالب (حقوق) مزاجك : رقم العضوية : 70 احترامة للقوانين : تاريخ التسجيل : 13/02/2008
براحة علينا ياهند في الاكلات الجامدة دي ميرررررررسي وفي انتظار المزيد من ايديكي يا قمر
العمر لحظة مشرفة الموعد
عدد الرسائل : 1218 العمر : 33 البلد : بنت الشعب الهويات : راحة البال العمل : طالبة مزاجك : رقم العضوية : 38 احترامة للقوانين : تاريخ التسجيل : 10/01/2008